Kategorier
Huawei

Huawei: framöver kommer vi ta smartphonebranschen med storm

Huawei har under dagen gått ut och berättat att företaget håller på att utveckla en teknik som kommer ta smartphonebranschen med storm. Huawei är det första företaget i världen som släppt en telefon med tre kameror på baksidan.

Enligt källan kan det hända att denna ”revolutionerande” i en smartphone från Huawei Honor. Det är oklart vad Huawei menar för tillfället, men min förhoppning är att Huawei kommer presentera en ny smartphone med riktigt grymma high-end specifikationer. Det kan ju även hända att Huawei syftar på den vikbara telefonen som Huawei kommer visa upp i november.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera