Kategorier
Okategoriserad OnePlus

OnePlus arrangerade populärt pop-up event under gårdagen

Under gårdagen slog OnePlus upp företagets första pop-up event i Sverige. Detta gjorde OnePlus i samarbete med Telia på Kungsgatan mitt i Stockholm, och vilken succé det blev!  

Fans över hela Sverige hade köat sedan klockan 01:00 den dagen då eventet skulle bli av. Mer än 16 timmar hade en skara fans väntat för att bli först med OnePlus nya supermobil. Jag var själv på plats, dock så köade jag inte utan var bara där och kollade in hur mycket folk det var som väntade på att köpa den bästa mobilen på marknaden!

Pop-up eventet visade sig bli en succé då kön sträckte sig från Telia och 150 meter ner på Kungsgatan. Det var väldigt många som köade för att köpa OnePlus 6, något OnePlus inte hade räknat med.

Stefan Bonnevier, PR-ansvarig på OnePlus säger följande:

  • Det var första gången vi arrangerade en pop-up i Sverige och vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss men det här mottagandet var fantastiskt. Vi är glada och stolta över att vi har så många fans i Sverige och vi hoppas att de blir fler, säger Stefan Bonnevier.

Med tanke på den här succén kommer OnePlus troligtvis arrangera flera pop-up event för kommande mobiler i Sverige, då inte bara i Stockholm utan även i Göteborg och Malmö.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera