Kategorier
Vivo

Vivo presenterat superläckra Z1 med 89% skärmyta

Under fredagen har kinesiska Vivo presenterat en ny mobil vid namn Vivo Z1. Vid en första anblick ser mobilen nästan ut som en OnePlus 6 med en mindre kant under displayen då telefonerna påminner en hel del om varandra. 

Vivo Z1 har fått en 6,26 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med formatet 19:9. Tack vore att Vivo valt att använda en flärp på toppen istället för en kant kan Z1 stoltsera med en skärmyta på hela 89%. Telefonen har tjockleken 7.79 mm. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 660 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter två kameror, en primär 13 MP-kamera och en sekundär 2 MP-bokeh kamera. På framsidan sitter en 24 MP-kamera.

I övrigt har Vivo utrustat Z1 med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett 3260 mAh-batteri, plats för dubbla SIM-kort, en  microUSB – kontakt och Android 8.1 Oreo från start. Mobilen kommer bli tillgänglig i färgerna svart, blått och rött.

Källa: GizmoChina

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera