Kategorier
HTC

Håller HTC på att utveckla egen Vive-telefon?

I onsdags presenterade HTC företagets flaggskepp HTC U12+. Det har redan spekulerats om att företaget håller på att utveckla en mobil som är avsedd för kryptovalutor. Nu inkommer det också uppgifter om att tillverkaren kan ha en Vive-telefon på ingång. 

För ett antal dagar sedan la Evan Blass ut en bild på vad som kan vara HTC:s kommande VR-mobil. Det mest logiska skulle vara om HTC skulle döpa mobilen till HTC Vive Phone. Det vi kan se på bilden nedan är att mobilen kommer få en aluminiumbaksida med texten ”HTC Vive” tillsammans med den klassiska Vive-loggan.

Det är oklart vad mobilen kan tänkas få för specifikationer, men eftersom det rör sig om en Vive-produkt så skulle det förvåna mig om den här enheten inte får de bästa komponenterna som går att hitta på mobilmarknaden just nu!

Källa: Evan Blass

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera