Kategorier
OnePlus

MKBHD tar en titt på OnePlus 6

Under natten till lördagen släppte MKBHD en video där han recenserar OnePlus senaste flaggskeppsmobil OnePlus 6. Han säger bland annat att telefonen erbjuder ”ovanligt mycket för pengarna”.  

Marques tycker som sagt att OnePlus 6 erbjuder extremt mycket för pengarna. Han berättar bland annat att han tycker kameran tar riktigt bra bilder för sin prisklass och att skärmen på 6,3″ är riktigt uppslukande. Utöver det berättar han också att han gillar den mattsvarta varianten av telefonen mest då den inte drar åt sig lika mycket fingeravtryck som den spegelsvarta.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera