Kategorier
BlackBerry

BlackBerry Ghost kommer i sommar

För en tid sedan postade Evan Blass en bild på en okänd enhet från amerikanska BlackBerry. Den här mobilen skulle senare bli känd som BlackBerry Ghost. Men när kommer mobilen lanseras? 

BlackBerry Ghost kommer till skillnad från många andra av företagets mobiler inte bjuda på något fullstort fysiskt tangentbord. Istället kommer Ghost bjuda på en display som nästan täcker hela framsidan. Jag misstänker dessutom att mobilen kommer få dubbla kameror på dess baksida.

Enligt Evan Blass kommer BlackBerry visa upp den här telefonen i sommar. När framgår dock inte, men jag misstänker att BlackBerry kommer presentera mobilen antingen i juni eller i juli.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera