Kategorier
OnePlus

Flossy Carter hyllar OnePlus Bullets Wireless!

OnePlus Bullets Wireless kommer börja säljas världen över 5 juni. Men media (dock ej Mobilanyheter eller någon annan svensk sida) har fått hem OnePlus första trådlösa hörlurar för att testa och dela med sig av sina intryck. 

Flossy Carter lade nyligen ut en unboxingvideo på hörlurarna samtidigt som han också delade med sig av sina intryck av OnePlus Bullets Wireless. Carter kommer från ett par Samsunglurar (av samma typ) och säger bland annat att han kommer byta ut Samsungs lurar mot OnePlus hörlurar. Jag länkar hela videon här nere 🙂

 

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera