Kategorier
Samsung

Klart: då lanseras Samsung Galaxy Note 9

Det har vid ett antal tillfällen skvallrats om att Samsung kommer presentera Galaxy Note 9 tidigare än vad tillverkaren presenterat Note-mobilerna under tidigare år. Nu kan Mobilanyheter som första svenska media avslöja när Samsung kommer presentera Galaxy Note 9! 

Datumet har enligt min källa sats till 29 juli. Det innebär att Samsung skjuter fram sitt Galaxy Note-event om man jämför med när tillverkaren presenterade förra årets Galaxy Note 8.

Jag har tidigare kunnat berätta att Galaxy Note 9 antagligen kommer bli tillgänglig i två varianter, antingen med 6/64 eller med 8/512 GB inbyggt minne.

Lägg 29 juli på minnet!

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera