Kategorier
Vivo

Vivo Apex ser ut att bli tillgänglig i två storlekar

12 juni kommer Vivo hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp nya flaggskeppet Vivo Apex. Det har hela tiden sett ut som att det rört sig om en modell. Nu har en bild dykt upp som visar två olika versioner av Apex. 

Telefonen till höger saknar en främre kamera. Däremot kommer den här kameran fällas upp ur telefonens ovansida. Detta är antagligen en konceptmodell som kommer bli tillgänglig en mycket begränsad upplaga.

Modellen till vänster ser däremot ut att få sin främre kamera placerad i det nedre högra hörnet. Denna modell påminner mycket om Xiaomi Mi Mix 2S. Det är oklart om den här modellen kommer få fingeravtrycksläsaren placerad under skärmen, men om så inte är fallet skjuter sig Vivo sig själva i foten då det antagligen är den här modellen som kommer bli tillgänglig i obegränsad upplaga för allmänheten.

Källa: Ben Geskin

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera