Kategorier
Xiaomi

Xiaomi skickat ut teaservideo för torsdagens event – samtidigt läcker flera bilder ut på Mi 8

På torsdag kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp nya flaggskeppet Xiaomi Mi 8. Nu har företaget skickat ut en teaservideo för eventet som kommer gå av stapeln på torsdag samtidigt som flera bilder läckt ut på Mi 8. 

På videon kan vi se att Xiaomi börjat hypa upp inför eventet som företaget kommer hålla nu på torsdag. Det ser ut som att Xiaomi kommer vara extra stolta över det nya, omdesignade gränssnittet MIUI 10. Det eftersom tillverkaren visar upp en liten del av det i en video.

Om vi går över till bilderna på mobilen så ser vi en design som vi tidigare inte sett. Det ser nämligen ut som att Mi 8 kommer få både en flärp och en haka på framsidan. Tidigare har det sett ut som att telefonen endast skulle få en flärp på framsidan, men så ser det alltså inte ut nu. Om telefonen på bilderna nedan faktiskt är Xiaomi Mi 8 får vi reda på inom kort!

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera