Kategorier
OnePlus

Lås upp OnePlus 6 med en bild på dig själv

När Apple presenterade företagets FaceID – teknik var man noga med att poängtera att det inte gick att låsa upp mobilen med hjälp av en bild på personen. Något vissa Androidkonkurrenter inte ser ut att ha varit lika noga med.

Under dagen har en användare lagt ut en video på Twitter där personen låser upp sin OnePlus 6 med ett fotografi på sig själv. OnePlus 6 har en blixtrande snabb ansiktesigenkänning så jag blir i alla fall inte förvånad över att OnePlus 6 är så lätt att ta sig in i.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera