Kategorier
OnePlus

OnePlus 6 kan ha bästa mobilkameran på marknaden just nu

Innan OnePlus presenterade flaggskeppet OnePlus 6 lade tillverkaren ut ett blindtest på mobilen där man jämförde den med Google Pixel 2, Samsung Galaxy S9 och iPhone X. Nu har OnePlus släppt resultatet för blindtestet, och OnePlus 6 imponerar verkligen! 

När det kommer till den främre kameran kan vi se att OnePlus 6 vinner överlägset med hela 46%! iPhone X har inte en chans enligt OnePlus följare med sina fjuttiga 6%. När det var dags för mobilerna att fota i dagsljuset kommer OnePlus 6 på en andraplats med sina 24%. Det kan jämföras med iPhone X 31%.

När det kom till att fota i mörkret kom OnePlus 6 återigen på en andraplats med sina 33%. Telefonen som slog OnePlus 6 på denna punkt var Google Pixel 2 som fick ihop hela 37%! Om vi kollar in den sista kategorin, porträttbild i dagsljus, så kommer OnePlus 6 på en tredjeplats med 25%.

Källa: OnePlus

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera