Kategorier
Xiaomi

Här är Xiaomi Mi 8 Explorer Edition – har fingeravtrycksläsaren monterad under displayen

Utöver vanliga Xiaomi Mi 8 presenterade Xiaomi även en Edition-variant av Mi 8 (då tillverkaren firar 8 år på smartphonemarknaden). Här är Mi 8 Explorer Edition!

Telefonen har fått en 5,88 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18.7:9. Xiaomi anger att Mi 8 Explorer Edition ungefär har samma formfaktor som en smartphone med en 5,2 tumsskärm. Under huven hittar vi chippet Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror där bägge fått upplösningen 12 megapixlar (och poängen 105 av DxOMark). På framsidan sitter en 20 MP-kamera.

I övrigt har Mi 8 Explorer Edition fått en fingeravtrycksläsare placerad under displayen, en trensparant baksida, ett 3000 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo från start.

Källa: GizmoChina

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera