Kategorier
Xiaomi

Xiaomi presenterar flaggskeppet Mi 8

Under dagen har kinesiska Xiaomi hållit ett event där tillverkaren presenterat det nya flaggskeppet Xiaomi Mi 8. Här är allt du behöver veta om Xiaomis nya mobiltelefon!

Xiaomi Mi 8 har utrustats med en 6,2 tumsskärm med Full HD+ – upplösning (i formatet 18:9). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845, antingen med 6/64 GB eller med 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 20 MP-kamera (f/1.7) och en sekundär 16 MP-kamera (f/2.0). På framsidan sitter en ensam 16 MP-kamera med bländartalet f/2.0.

I övrigt har mobilen fått dubbla GPS:er, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ansiktesigenkänning i 3D, ett 3400 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo från start.

Texten kan komma att korrigeras.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera