Kategorier
HMD Global

HMD skickar ut uppdatering till Nokia 8 – fixar avancerade inställningar för kameran

För en tid sedan utlovande HMD Global en uppdatering till sina telefoner som skulle ge dem betydligt mer avancerade kamerafunktioner. Nu har företaget börjat skicka ut uppdateringen. Först ut blir Nokia 8. 

Förr i tiden (på Windows Phone-tiden) var dåvarande Microsoft riktigt duktiga på att få till bra kameror i sina mobiler. Alla minns vi nog Nokia 1020 som hade en snuskigt bra kamera på sin tid! Under natten har HMD Global börjat skicka ut en uppdatering till Nokia 8 som ger telefonen ett gäng nya, manuella kamerainställningar.

Efter att man uppdaterat sin telefon ska man bland annat hitta manuella inställningar för ISO samt hur fort man vill att ett kort ska tas. Uppdateringen är på 600 megabyte.

 

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera