Kategorier
Samsung

Rykte: Samsung Galaxy S10 utrustas med 3 bakre kameror

Enligt uppgifter kommer Samsung presentera företagets nya flaggskeppsmobil Galaxy S10 någon gång under januari nästa år. Nu sägs det att Samsung kommer hoppa på tåget med tre kameror på baksidan. 

Enligt en källa kommer Samsung härma Huawei genom att utrusta sina kommande mobiler Galaxy S10 och S10+ med trippla kameror på mobilernas baksidor. Det råder delade meningar om vad Samsung kan komma att använda den tredje kameran till. Vissa påstår att den kommer kunna använda den till att spegla upp saker i AR medans andra säger att extrakameran ska ge telefonerna mer optisk zoom och förbättra foton i mörker.

 

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera