Kategorier
Google Pixel

Klart: Google jobbar på Pixelmobil i mellanklassen med Snapdragon 710

Under oktober kommer Google förhoppningsvis presentera de två nya mobilerna Pixel 3 och Pixel 3 XL. Under nästa år ser det däremot ut som att Google kommer hålla flera event där tillverkaren bland annat förväntas visa sin första mellanklassmobil. 

Enligt Roland Quandt kommer Google visa upp sin första mellanklassmobil tidigt nästa år. Uppgifterna är mycket knapphändiga kring mobilen då det enda som Quandt nämner är att telefonen kommer vara utrustad med processorn Snapdragon 710, ett chipp som Qualcomm introducerade nyligen.

Just nu anges ingen exakt datum när Google kommer presentera mobilen. Den enda som anges är att Google kommer släppa mobilen någon gång första kvartalet under nästa år.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera