Kategorier
Vivo

Rykte: Vivo vill etablera sig i Europa med nya supermobilen NEX

12 juni kommer Vivo hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp nya flaggskeppsmobilen Vivo NEX (aka Apex). Nu misstänker jag att Vivo vill etablera sig i Europa. 

Enligt uppgifter kommer Vivo NEX bli tillgänglig i tre olika varianter. NEX S och NEX A ska bägge vara utrustade med processorn Snapdragon 710 under huven. Skillnaden är att NEX A endast kommer bli tillgänglig i Kina medans NEX S kommer bli tillgänglig världen över. Toppmodellen med 8 GB RAM, 128 GB inbyggt minne och Snapdragon 845 sägs också den bli tillgänglig över hela världen.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera