Kategorier
LG

Ha is i magen med att köpa LG G7 ThinQ

På fredag kommer LG släppa sitt nya flaggskepp G7 ThinQ i Sverige. Om jag skulle varit sugen på att köpa en G7 ThinQ skulle jag i alla fall försökt ha lite is i magen.

I väldigt många år har LG börjat med ett högt pris på sina modeller i G-serien. Priser som efter några månader rasat drastiskt.

Redan nu finns det tydliga tecken på att LG kommer sänka priset på G7 ThinQ. Amerikanska Best Buy ger redan nu 200 dollar rabatt på LG:s senaste mobil. Jag kommer ihåg att LG G6 prissänktes på CDON från 6990 kronor till 3990 kronor inom loppet av några månader. Om företag väljer att köra samma deal på G7 ThinQ innebär det att mobilen kommer kosta runt 4990 kronor efter att den funnits ute på marknaden i några månader.

Nu kan jag inte garantera att G7 ThinQ kommer sjunka i pris som en gråsten, men sannolikheten är stor.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera