Kategorier
Sony

Rapport: Sony planerade att släppa Xperia Z5 och Z5 Compact tablet det här året

Huawei släppte nyligen high-end plattan MediaPad M5 10,8″ (läs testet här). Samsung förväntas också presentera en ny surfplatta i höst. Nu har det framkommit att Sony även planerade att släppa två nya plattor. 

Enligt en källa skulle Sony presentera de nya surfplattorna Xperia Z5 Tablet och Xperia Z5 Compact Tablet på höstens IFA-mässa. Nu ser det inte ut som att det kommer bli fallet. Varför kanske du tänker? Enligt källan beror det på att Xperia XZ2 och XZ2 Compact säljer sämre än vad Sony hade räknat med.

Med det sagt är det inte omöjligt att Sony kommer visa upp nya surfplattor nästa år. Enligt källan kommer ena varianten med en 10 tumsskärm kallas för Z5 Tablet medans den mindre varianten (med en 8 tumsskärm) kommer kallas för Xperia Z5 Compact Tablet.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera