Kategorier
ASUS

ASUS presenterar gamingmobilen ROG Phone

Under eftermiddagen har ASUS presenterat företagets första mobil avsedd för gaming. Telefonen heter ASUS ROG Phone och erbjuder bland annat en överklockad Snapdragon 845-processor. 

Telefonen erbjuder en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med en OLED-panel (i formatet 18:9). Panelen har fått en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Under huven hittar vi en överklockad processor i form av Snapdragon 845 (på 2,96 GHz), en processor som kyls via ånga och minne antingen med 8/128 eller 8/512 GB. På baksidan sitter en primär 12 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 8 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare och Android Oreo från start. Mobilen kommer bli tillgänglig för köp någon gång under kvartal 3.

Källa: Feber

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera