Kategorier
Moto

Flaggskeppet Moto Z3 dyker upp på pressbild

På onsdag kommer Moto offentliggöra nya mellanklassaren Moto Z3 Play. Jag har inte rapporterat något om företagets kommande flaggskepp. Men nu har en pressbild läckt ut på Moto Z3. 

Tro det eller ej, men Moto Z3 Play och Moto Z3 kommer se identiska ut på utsidan. Det innebär troligtvis att Moto Z3 Play inte kommer tåla stötar lika bra som föregångaren Moto Z2 Force då Z3 fått glas på både fram- och baksidan. Moto Z3 kommer liksom Z3 Play ha stöd för tillverkarens moduler vid namn MotoMods.

Det är oklart vilka specifikationer Moto Z3 kommer få, men det lutar åt att telefonen kommer få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 845 med 6/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att telefonen kommer få dubbla kameror och en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan.

Källa: Androidheadlines

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera