Kategorier
Apple

Här är iOS 12!

Apple har under kvällen presenterat det nya gränssnittet iOS 12. Det här systemet innehåller en hel del nyheter mot den föregående versionen av gränssnittet, iOS 11.

I och med iOS 12 har Apple fokuserat mycket på hastighet. Tillverkaren har gjort flera äldre iPads och iPhones snabbare med iOS 12, men även nyare enheter så som iPhone 8 och iPhone X ska ha blivit något kvickare när det kommer till att öppna program. Det bästa med iOS 12 är enligt mig att samtliga enheter som fick iOS 11 också kommer erhålla iOS 12.

Utöver detta har Apple i samarbete med Pixar utvecklat ett verktyg så det ska bli enklare att se objekt i AR. Utöver detta har Apple även introducerat en ny fotoapp som dels föreslår olika foton baserat på vilken plats du befinner dig på, men mjukvaran ska även kunna förslå vilka vänner du kan tänkas dela dina bilder med.

Även FaceID på iPhone X ska ha förbättrats.

Texten uppdateras om skribenten känner för det

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera