Kategorier
Samsung

Kameran blir huvudfokuset även i Samsung Galaxy Note 9

Enligt uppgifter kommer Samsung hålla ett event 9 augusti där tillverkaren kommer visa upp flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu rapporterar en källa att kameran kommer vara huvudfokuset med telefonen. 

Om så är fallet innebär det att Samsung följer sin röda tråd från Galaxy S9-mobilerna, två modeller där den Sydkoreanska tillverkaren endast marknadsför kamerorna som den stora nyheten. Jag misstänker att Galaxy Note 9 kommer få samma kamerahårdvara som Galaxy S9+. Skillnaden mellan de två modellerna tror jag kommer vara mjukvaran.

Det har tidigare ryktats om att Samsung kommer visa upp Bixby 2.0 i samband med eventet av Galaxy Note 9. Bixby 2.0 kan jag tänka mig kommer erbjuda ett gäng AI-funktioner för kameramjukvaran. Så det tror jag kommer vara den största skillnaden mellan de två.

Källa: PhoneArena

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera