Kategorier
OPPO

Kan det här vara officiella bilder på OPPO Find X?

Inom en snar framtid kommer kinesiska OPPO offentliggöra nya flaggskeppet Find X. Under gårdagen avslöjade jag en del av mobilens specifikationer. Nu kan officiella bilder ha läckt ut på mobilen.  

På bilderna kan vi se en enhet som nästintill har display över hela framsidan. Find X kommer, precis som många andra mobiler, få en flärp i toppen av displayen men också en gigantiskt notislampa under displayen. Vi kan också se att mobilen kommer få en glasbaksida med dubbla kameror, hoppas också på trådlös laddning!

OPPO Find X kommer bli en rejäl pjäs då mobilen förväntas få en display på 6.43 tum. Utöver det förväntas mobilen få prestanda i toppklass i form av processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne!

Källa: SlashLeaks

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera