Kategorier
OnePlus

Nu finns OnePlus 6 att köpa i Silk White

Den 22 maj släpptes OnePlus 6. Fast bara i två nyanser. Nu finns det tredje färgen tillgänglig för köp. Jag pratar självklart om den vita varianten av OnePlus 6.

Silk White som färgen heter, har ett genomgående vitt tema med detaljer i guld. Modellen finns enbart med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne och kommer i begränsad upplaga. Om du känner dig sugen på en vit OnePlus så lär du köpa den bums, och det kan du göra här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera