Kategorier
OnePlus

OnePlus Bullets Wireless slutsålda – på 3 minuter!

Idag släpptes den vita varianten av OnePlus 6. Dessutom släppte OnePlus sina första hörlurar Bullets Wireless, och oj vilken succé dessa hörlurar visade sig bli! 

OnePlus 6 finns fortfarande att få tag på i färgen Silk White. Något som däremot inte går att få tag på i skrivande stund är företagets trådlösa hörlurar Bullets Wireless. Carl Pei uppger på Twitter att hörlurarna sålde slut på 3 minuter. Samtidigt meddelar han att gänget på OnePlus arbetar hårt på att få fram nya exemplar av hörlurarna så fort som möjligt.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera