Kategorier
Lenovo

Vad i helvete, Lenovo? Z5 är uppvisad!

Under dagen har Lenovo visat upp ”flaggskepp” Z5. Den här telefonen blev långt ifrån vad jag trodde att den skulle bli med diverse falsk marknadsföring.

Telefonen har fått en 6,2 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 19:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 636 tillsammans med 6 GB RAM med antingen 64 eller 128 GB inbyggt minne. Lenovo påstod att Z5 skulle få upp till 4 TB minne, men det var alltså ren lögn.

På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera och en främre 8 MP-kamera. I övrigt har mobilen fått ett 3300 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start. Lenovo lovar dock att mobilen kommer erhålla Android P vid ett senare tillfälle.

Källa: Teknikveckan

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera