Kategorier
Vivo

Här är Vivo NEX S – The True Flagship killer?

Om Lenovo Z5 var en besvikelse lär Vivo NEX inte göra någon mobilnörd besviken. Nu har telefonen fångats på en ny bild tillsammans med ett gäng specifikationer för mobilen! 

Vi kan se att mobilen kommer få en 6,6 tumsskärm (!) med en Full HD+ – upplöst OLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med antingen 6/64 eller 8/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en uppfällbar 8 MP-kamera.

I övrigt kommer NEX S få ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare (placerad under displayen) och Android Oreo från start. Det beräknade priset är motsvarande 6145 svenska kronor för basicmodellen med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Vivo NEX lär inte dyka upp i Sverige, men jag kommer skriva en liten hands-on text kring telefonen när jag åker till Thailand senare i sommar!

Källa: Weibo

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera