Kategorier
Samsung

Nya bilder kan visa Samsung Galaxy Note 9

Enligt uppgifter kommer Samsung hålla ett event 9 augusti där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet Samsung Galaxy Note 9. Redan nu kan ett gäng bilder ha läckt ut på mobilen, och oj så snygg den är! 

Det vi kan se att Galaxy Note 9 kommer påminna mycket om föregångaren Galaxy Note 8. Mobilen kommer mäta 161.9 x 76.3 x 8.8 mm vilket innebär att Note 9 kommer bli något mindre mot sin föregångare sett till utsidan, däremot kommer Galaxy Note 9 fortfarande få en 6,3 tumsskärm med Quad HD- upplösning i formatet 18,5:9.

Mobilen kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan. Den här gången kommer den däremot inte sitta i linje med kameran utan under kameran. På undersidan ser vi att Note 9 kommer få en USB Type C-kontakt, en högtalargrill, plats för pekpennan S-Pen och ett 3,5 mm hörlursuttag.

Källa: OnLeaks

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera