Kategorier
OnePlus

OnePlus skickar ut uppdatering till ”6” – fixar symbol för batteriprocenten och bokeh-effekt för den främre kameran

På eventet OnePlus höll den 16:e maj utlovade tillverkaren en hel del grejer som skulle anlända till OnePlus 6. Nu har OnePlus börjat skicka ut nyheterna i en uppdatering, dock bara till exemplar av mobilen i Kina. 

Under dagen har OnePlus börjat skicka ut en uppdatering till OnePlus 6 som bland annat fixar diverse buggfixar. Utöver detta har OnePlus även lagt in så att det finns möjlighet att se hur mycket batteri man har kvar i telefonen utan att behöva dra ner gardinen varje gång.

Utöver detta har OnePlus även lagt till det utlovade Bokeh-läget för den främre kameran. Som jag nämnde inledningsvis har OnePlus börjat rulla ut uppdateringen till kinesiska exemplar av OnePlus 6, men samma uppdatering bör dyka upp till svenska exemplar av mobilen inom kort!

Källa: OnePlus

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera