Kategorier
OPPO

Bekräftat: OPPO Find X får kamera med optisk zoom

Den 19:e juni kommer kinesiska OPPO hålla ett event där företaget kommer visa upp nya flaggskeppet OPPO Find X. Nu har OPPO skickat ut sin andra teaser inför eventet. 

OPPO har under dagen skickat ut en teaserbild som signalerar att företagets kommande flaggskepp, Find X, kommer få en mycket bra zoomkamera. Under förra årets MWC-mässa visade OPPO upp en teknik med 5x optisk zoom, så det skulle inte förvåna mig om Find X kommer få detta.

Enligt tidigare uppgifter kommer Find X få en 6,42 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 845 ihop med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Dessutom sägs det att Find X kommer få VOOC-charge, en laddningsteknik som ska vara lika snabb som OnePlus Dash Charge.

Källa: Playfuldroid

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera