Kategorier
Qualcomm

Qualcomm kommer släppa chipp som är tänkta för Android Go-mobiler senare i år

Android Go tror jag kommer bli bli standard för samtliga budgetmobiler inom en snar framtid. Då gäller det även att hårdvaran lirar ihop med mjukvaran. Nu ser det ut som att Qualcomm håller på att utveckla två nya chipp som är tänkta att sitta i Android Go-mobilerna som kommer i framtiden. 

Enligt Roland Quandt kommer Qualcomm inom kort offentliggöra de nya chippen Snapdragon 429 och Snapdragon 439. Han säger att han inte har en aning om hur prestandan ser ut i Snapdragon 429. Däremot säger Roland att Snapdragon 439 är en variant av Snapdragon 625 och att chippet kommer bestå av 8 kärnor.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera