Kategorier
Samsung

Specifikationsblad för Galaxy Note 9 läcker

9:e augusti sägs det att Samsung kommer hålla ett event där tillverkaren förväntas offentliggöra nya flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu kan ett gäng specifikationer ha läckt ut för mobilen.  

Enligt källan kommer Galaxy Note 9 få en lika stor display som sin föregångare, något som innebär att mobilen kommer få en 6,3 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning. Under huven sitter processorn Snapdragon 845 (för amerikanerna) och Exynos 9810 för övriga världen. Något som också är nytt är att mobilen kommer bli tillgänglig i konfigurationer med 8/128 och 8/256 GB minne (utöver modellen med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne). Galaxy Note 9 ser liksom sin föregångare ut att få dubbla 12 MP-kameror på baksidan och en främre 8 MP-kamera.

I övrigt ser det ut som att Galaxy Note 9 kommer få ett lika stort batteri som sin föregångare (3300 mAh), dock kommer modellen med processorn Snapdragon 845 vara utrustad med Quick Charge 4.0. Utöver detta kommer mobilen få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, en Iris-läsare, plats för dubbla SIM-kort, IP68-klassning och Android Oreo från start. Mobilen kommer kosta från 930 dollar. Vi i Sverige kan räkna med att mobilen kommer kosta runt 9990 kronor.

Källa: GizChina

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera