Kategorier
HMD Global Nokia

Bild läcker ut på Nokia 5.1 Plus – har en rejäl flärp och en hörlursport

Det ser ut som att HMD Global kommer hålla ett event inom kort där företaget kommer presentera nya mobilen Nokia 5.1 Plus. Nu har telefonen läckt ut på en bild. 

Det vi kan se på bilderna i artikeln är att nya Nokia 5.1 Plus kommer få en fram- och baksida i glas. Det som skiljer de två materialen åt är en ram i aluminium. Telefonen kommer få dubbla kameror på baksidan och formatet 19:9, något som också innebär att Nokia 5.1 Plus kommer få en flärp på framsidan.

Utöver de dubbla kamerorna på mobilens baksida sitter det också en fingeravtrycksläsare placerad under dessa. Något jag också lagt märke till är att telefonen för ett hörlursuttag. Några specifikationer har ännu inte läckt ut. Jag återkommer naturligtvis om det sipprar ut något mer om mobilen.

Källa: Tigermobiles

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera