Kategorier
OnePlus

OnePlus skickar ut Oxygen OS 5.1.6 till ”6” – skickar med porträttläge för den främre kameran och annat godis

För några dagar sedan meddelade jag att OnePlus började skicka ut en ny uppdatering till kinesiska exemplar av OnePlus 6. Nu har företaget meddelat att man börjat skicka ut Oxygen OS 5.1.6 världen över!

I uppdateringen ingår bland annat det utlovade porträttläget för den främre kameran. Dessutom ska OnePlus ha fixat till porträttläget för den bakre kameran så att den presterar ännu bättre. Utöver det har OnePlus även skickat med en inställning så man kan aktivera om man vill se batteriprocenten utan att behöva dra ner rullgardinen.

En ny funktion som OnePlus skickar med är att man kommer kunna schemalägga när man inte vill bli störd av telefonens eviga plingande på dagen. Utöver detta har OnePlus naturligtvis skickat med buggfixar till mobilen.

Källa: TAS

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera