Kategorier
Honor

Honor skickar ut uppdatering till Honor 10 – innehåller en rad förbättringar!

Under helgen har Honor börjat skicka ut en uppdatering till företagets flaggskepp Honor 10. Den här uppdateringen innehåller ett gäng nyheter (och inte bara buggfixar). 

En funktion som uppdateringen för med sig är att man kan aktivera ett party-läge på Honor 10. Det innebär att man kan koppla ihop flera Honor 10-mobiler och få dessa att spela samma låt (självklart i samma takt). Något Honor 10 även har är en ”AI-kamera”. Det innebär att telefonen ska kunna anpassa inställningarna själv efter det objekt du vill fota. I uppdateringen har Honor lagt till en text som berättar vilken fotoeffekt telefonen kommer använda sig av.

En av de smartaste funktionerna med uppdateringen är att telefonens främre fingeravtrycksläsare säger till när den tycker att du behöver gå in i inställningarna och  göra om ditt fingeravtryck i inställningarna. På det här sättet kommer man alltid kunna maxa prestandan ur telefonens fingeravtrycksläsare. Utöver dessa funktioner så skickar Honor självklart med några buggfixar.

Källa: AndroidAuthority

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera