Kategorier
Samsung

Mysteriet: kommer Galaxy Note 9 få en kameraknapp?

Det sägs att Samsung kommer hålla ett event den 9:e augusti där tillverkaren förhoppningsvis kommer offentliggöra nya flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu har ett skal till mobilen hamnat på nätet i förtid som avslöjar ett och annat!  

Nu har det dykt upp en bild på ett fodral som sägs tillhöra Samsungs kommande flaggskepp Galaxy Note 9. Fodralet visar att Galaxy Note 9 kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan (under kameran den här gången), Bixby-knappen placerad på den högra långsidan medans av/på-knappen och volymknapparna placerats på den vänstra långsidan.

Det ser ut som att Galaxy Note 8 kommer få en extraknapp på undersidan. Det spekuleras om att Samsung kommer göra en Sony genom att implementera en kameraknapp i Galaxy Note 9.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera