Kategorier
Samsung

Nytt lanseringsdatum för Galaxy Note 9?

De senaste veckorna har jag rapporterat om att Samsung kommer hålla ett event 9:e augusti. Nu har nya bud kommit gällande presentationen av Galaxy Note 9.  

Enligt en användare på Twitter kommer Samsung antingen offentliggöra nya Galaxy Note 9 på ett event den 2:a eller 9:e augusti. Presentationen kommer gå av stapeln i New York. Enligt det senaste skvallret kommer Galaxy Note 9 påminna mycket om sin föregångare, men en sak ska sticka ut. Jag pratar om batteriet som påstås ha fått en kapacitet på 4000 mAh.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera