Kategorier
Samsung

Rykte: Samsung Galaxy S10-mobilerna får ingen traditionell telefonhögtalare

Enligt uppgifter kommer Samsung visa upp företagets kommande flaggskepp Galaxy S10 och S10+ i början på det nästkommande året. Det ser dessutom ut som att S10-telefonerna inte kommer bli några ”vanliga mobiler”. 

På årets MWC-mässa visade Samsung upp ett koncept där man slopat den traditionsenliga telefonhögtalaren för att istället bygga in högtalaren i displayen. Ljudet ska kunna produceras genom en vibrationsmotor. Låter det bekant? Då är det troligtvis för att ni känner igen Xiaomi Mi Mix som använde sig av tekniken redan 2016.

Enligt källan kommer Galaxy S10+ få en 6,2 tumsskärm med den här tekniken. Det kan med andra ord bli spännande att se om Samsung kommer lyckas bättre än Xiaomi då tekniken inte var särskilt bra i Xiaomi Mi Mix.

Källa: ETNews

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera