Kategorier
Samsung

Bekräftat: Galaxy Note 9 får ett 4000 mAh-batteri

I och med skandalen av Samsung Galaxy Note 7 vågade Samsung inte stoppa in ett särskilt stort batteri i Galaxy Note 7. Det ser ut som att det kommer bli en annan visa det här året! 

Enligt den trovärdiga källan Ice Universe kommer Samsung Galaxy Note 9 få ett batteri på hela 4000 mAh. Denna källa brukar som sagt ha rätt och det skrivs dessutom ut att 4000 mAh är bekräftat för Galaxy Note 9.

Det betyder med största sannolikhet att Galaxy Note 9 kommer få en bra mycket bättre batteritid än Galaxy Note 8!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera