Kategorier
OPPO

Specifikationerna till OPPO Find X läcker ut än en gång

Nästa tisdag kommer OPPO hålla ett event i Frankrike där tillverkaren kommer offentliggöra nya flaggskeppet Find X. Nu har samtliga specifikationer läckt ut för mobilen.

Det anges att Find X fått en 6,4 tumsskärm med upplösningen 2340 x 1080 pixlar. Under huven sitter processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera och en sekundär 20 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 25 MP-kamera.

I övrigt har telefonen fått ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start. Mobilen kommer bli tillgänglig i färgerna rött och blått.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera