Kategorier
Samsung

Uppgift: Galaxy X kan bli din för 1850 dollar!

Enligt uppgifter kommer Samsung hålla ett event i februari där tillverkaren kommer presentera den vikbara mobilen Galaxy X. Nu kan priset för telefonen ha framkommit. 

Enligt källan kommer Samsungs första vikbara mobil Galaxy X vara utrustad med en 7,3 tumsskärm som, om man vill, ska kunna vikas ihop till två 4,5 tumsskärmar. Enligt samma källa kommer Galaxy X kosta 1850 dollar. Något som antagligen betyder att mobilen kommer tillverkas i en mycket begränsad upplaga.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera