Kategorier
Huawei

Huawei jobbar på budgetplatta, kallas MediaPad C5

Under dagen har den nya surfplattan MediaPad C5 dykt upp på nätet. Det här är en platta som bland annat ser ut att få en 8 tumsskärm och specifikationer för en mellanklassare. 

Enligt källan kommer Huawei MediaPad C5 få en 8 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Under huven sitter processorn Snapdragon 435 tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Det ser dessutom ut som att plattan kommer med Android 7.0 Nougat förinstallerat, något som känns konstigt med tanke på att plattan antagligen kommer visas upp i september.

 

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera