Kategorier
Meizu

Meizu 16 dyker upp i det vilda – har formatet 18:9

Inom kort kommer Meizu visa upp nya flaggskeppsmobilerna Meizu 16 och 16 Plus. Nu kan den förstnämnda modellen ha fastnat på bild. 

Bilden i den här artikeln visar att Meizu 16 kommer behålla formatet 18:9 från Meizu Pro 15. Detta betyder att mobilen inte kommer få någon flärp på framsidan. Enligt samma sida kan det hända att mobilen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på någon av långsidorna.

Om vi kollar in specifikationerna för Meizu 16 ser det ut som att mobilen kommer få en 5,6 tumsskärm med en OLED-panel. Under huven sägs mobilen vara utrustad med processorn Snapdragon 845 med antingen 6/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att telefonen kommer få en primär 20 MP-kamera och en sekundär 12 MP-kamera. Telefonen förväntas också få ett 3080 mAh-batteri.

Källa: 91mobiles

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera