Kategorier
Huawei

Huawei Nova 3 kan bli först med Kirin 710

Det ser ut som att Huawei inom kort kommer offentliggöra företagets nya mellanklassare Nova 3. Den här mobilen förväntas bli världens första smartphone med Kirin 710 från start. 

Telefonen förväntas få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 19,5:9. Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Kirin 710 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få en primär 20 MP-kamera och en sekundär 16 MP-kamera. Framsidan pryds av en primär 20 MP-kamera och en sekundär 2 MP-kamera.

Enligt uppgifter kommer Nova 3 presenteras i augusti.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera