Kategorier
Samsung

Trots hypen: Galaxy Note 9 ser inte ut att få någon extraknapp

I någon vecka har det spekulerats om att Samsung Galaxy Note 9 kommer få en extraknapp placerad på undersidan. Degens källa påstår att så inte är fallet och att det blivit ett missförstånd under de tidigare veckorna som gått. 

Enligt Ice Universe kommer Samsung Galaxy Note 9 inte få någon extraknapp placerad på undersidan. Källan menar att det endast var ett hål skräddarsytt för fodralet som påstås vara till Note 9 som lurat diverse media. Om detta stämmer eller inte lär visa sig längre fram.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera