Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 9 med 512 GB inbyggt minne lanseras bara på utvalda marknader

Den 9:e augusti kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp flaggskeppet Galaxy Note 9. För första gången på flera år ser det ut som att tillverkaren kommer erbjuda flera varianter med mer än 64 GB.

Enligt uppgifter kommer Samsung släppa en variant av Galaxy Note 9 med 512 GB inbyggt minne. Enligt källan kommer modellen inledningsvis bli exklusiv för Sydkorea och Kina. Däremot ser det ut som att Samsung kommer släppa Galaxy Note 9 med 64 GB inbyggt minne, men även med 256 GB inbyggt minne. Om 512 GB-modellen når Sverige återstår att se, men jag tror inte att den kommer göra det.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera