Kategorier
ZTE

ZTE Nubia skickar ut en teaserbild för kommande Z18

Inom kort kommer ZTE Nubia offentliggöra nya flaggskeppsmobilen ZTE Nubia Z18. Nu har tillverkaren skickat ut en teaserbild där man bland annat avslöjar att Nubia Z18 kommer få en ny typ av display som vi inte sett i företagets tidigare mobiler.

ZTE Nubia Z18 kommer få en display som påminner mycket om den som sitter i Essential Phone med en flärp som pryder mobilens topp på framsidan. Dessutom ser det ut som att mobilen kommer få en haka under displayen. Utöver det så har det avslöjats att mobilen kommer få en 5,99 tumsskärm med Full HD+ -upplösning, något som också innebär att Nubia Z18 kommer få formatet 18:9. Under huven kommer processorn Snapdragon 845 sitta med 6/64 eller 8/128 GB inbyggt minne.

På baksidan sitter en primär 24 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera. Framsidan pryds endast av en 8 MP-kamera. I övrigt ser det ut som att Nubia Z18 kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

GSMArena anger att man inte vet när ZTE kommer visa upp Nubia Z18, men att en lansering antagligen inte är allt för långt bort!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera