Fyra års säkerhetsuppdateringar för dig som äger en Samsung Galaxy i den dyrare klassen

Samsung meddelar att telefoner (från A klass och uppåt samt köpt från och med 2019 och framåt) kommer att få fyra års säkerhetsuppdateringar framöver. Detta efter att tillverkaren för en tid sedan meddelade att men kommer skicka ut tre års systemuppdateringar till dyrare modeller.

Först och främst kommer Samsung skicka ut dessa uppdateringar månadsvis. När det sedan har gått några år kommer tillverkaren börja skicka ut dessa uppdateringar kvartalsvis för att sist men inte minst uppdatera modellerna ”mer regelbundet”.

Läs mer på Samsung!

Publicerat den
Kategoriserat som Samsung Märkt

av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.